Levering og betaling

Betaling med Klarna, levering av PostNord

 

Vi sender varer fra vårt lager i Oslo. Bestillinger gjort før kl. 12.00 sendes samme dag. Etter dette senest dagen etter bestilling. Fremsendingstid varierer ut ifra hvor i landet pakken skal sendes. Normalt 1-5 virkedager.

Varen sendes med MyPack, som er en tjeneste levert av PostNord. Så snart pakken din overleveres PostNord mottar du en SMS med pakkens sendingsnummer. Med sendingsnummeret kan du til enhver tid spore pakken på PostNord sine nettsider.

Når pakken er klar for henting vil du motta informasjon om hvilket utleveringssted pakken befinner seg på SMS.

 

Tilleggstjenester tilgjengelig på my.postnord:
  • Få SMS om hvor pakken befinner seg til enhver tid
  • Bytt til et annet utleveringssted (+1 dag)
  • Få pakken levert hjem isteden (+1 dag)
  • Forlenge tiden pakken skal ligge på utleveringsstedet

 

Betal med Klarna

Vi kan gledelig fortelle deg at vi samarbeider med Klarna for å tilby deg flere betalingsmetoder på betalingssiden. Nå kan du få det du vil ha når du vil ha det på en trygg og enkel måte.

Vi bruker Klarna som leverandør av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring som du kan lese ved å trykke på denne linken.

 

Slik fungerer det:

Steg 1. Legg produktene i handlekurven og velg Klarna når du går til kassen.

Steg 2. Oppgi personopplysninger, og du får vite med en gang om du er godkjent

Steg 3. Klarna sender deg en e-post med bekreftelse og deretter påminnelser når du skal betale.

Steg 4. Fremtidige Klarna-kjøp kan nå fullføres med et klikk.

 

Fleksibel betaling

Betal senere

Kjøp nå og betal kun for det du velger å beholde. Med dette alternativet kan du kjøpe det du vil ha og betale innen 14 dager etter forsendelse.

Ingen forskuddsbetaling, ingen renter og ingen gebyrer når du betaler i tide.

 

Kortbetaling

Med kortbetaling kan du betale kjøpene dine kjapt, sikkert og enkelt. Du kan koble kortene dine til Klarna første gangen du skal betale noe, eller gjøre det på forhånd i Klarna-appen. Klarna husker informasjonen din så du kan handle og betale enda smidigere neste gang. Betal med valgfritt kort.

 

Finansiering

Engangsavtale

Fullfør en enkel, 4-trinns kredittsøknad med top-of-mind-informasjon. Du får svar umiddelbart om du er godkjent og kan fullføre bestillingen med en gang.

 

Månedlige betalinger

Du vil utføre den månedlige betalingen online eller i appen vår ved hjelp av bankoverføring eller kortbetalinger. Vi vil varsle deg når det er tid for å gjøre betalingen hver måned.

 

Vanlige spørsmål

Les vanligste spørsmål til Klarna ( https://www.klarna.com/no/kundeservice/ ) for å lære mer om hvordan du bruker Klarna.

 

Klarna app og kundeservice

Betal på nettet eller i appen. Se de siste kjøpene dine og foreta betalinger i Klarna-appen eller på nettet.

 

Trygt og enkelt

Du er alltid dekket av Klarnas kjøperbeskyttelse. Moderne sikkerhet beskytter opplysningene dine for å forhindre uautoriserte kjøp. Les brukervilkårene til Klarna her.

 

Om Klarna

Hos Klarna er vi opptatt av å skape verdens beste handleopplevelse. Vi mener at betaling handler om mye mer enn hvordan vi sender penger.

Derfor gir våre smidige betalingsmetoder deg mer tid, kontroll og glede, slik at du kan fortsette å gjøre det du liker best.

 • 80 millioner kunder bruker Klarna.
 • 190 000 butikker rundt om i verden samarbeider med oss.
 • Vi har tilbudt nettbasert betaling i 14 år.

 

Personvernerklæring

For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende. Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.

Dinebildeler.no – hvis bilen fikk velge.