Retur og angrerett

Retur på 1-2-3

Det er viktig for oss at du føler deg vel ivaretatt også etter at du har gjort en handel. Dersom du skulle være uheldig å motta en vare som ikke passer, eller fungerer som den skal, er vårt mål å behandle din retur så effektivt og raskt som mulig.

 

Hvis du ønsker å benytte deg av angrerett

  1. Legg ved angreskjema og send forsendelsen tilbake til: DineBildeler.no, Rosenholmveien 12, 1252 OSLO (Kjøper betaler frakt, men pakker utlevert i lokal butikk kan returneres i lokal butikk) Husk: original emballasje er absolutt forutsetning for akseptabel retur.
  2. Vi mottar forsendelsen og behandler denne fortløpende.

 

Hvis det er DineBildeler.no sin skyld at varer er feil eller må returneres

  1. Send en e-post til kundesenter@dinebildeler.no
  2. Motta returnummer og fraktetikett for fri frakt i brev
  1. Lever pakken på nærmeste postkontor (Husk: original emballasje er absolutt forutsetning for akseptabel retur.)
  1. Vi mottar forsendelsen og behandler denne fortløpende.

Tilbakebetaling av returnerte varer

Vi betaler tilbake beløpet på samme måte som du betalte din ordre. Etter at din vare er mottatt tar det maksimalt 5 virkedager før pengene er tilbakebetalt.

Betalt med kort: Beløpet betales tilbake på kortet du benyttet ved betaling.

Betalt med Klarna: Hvis du ikke har betalt faktura så sletter, eller endrer vi denne, en ny faktura sendes som erstatter den opprinnelige. Er faktura betalt overfører vi beløpet tilbake til din konto, husk å sende kontonummer med returen.

Angrerettskjema fylles ut ved retur av produkt. Sendes med forsendelsen. Produkter bestilt med levering pr. post, returneres pr. post. Det skal alltid fylles ut returskjema.

(Husk: original emballasje er absolutt forutsetning for akseptabel retur.) Ta kontakt på kundesenter@dinebildeler.no, ved eventuelle spørsmål.

Betaling og tilbakebetaling

All betaling i vår nettbutikk foregår via Klarna. Via denne løsningen kan du velge faktura med 14 dagers forfall, konto eller kortbetaling. Disse alternativene velger du, når du kommer til kassen, og fyller inn dine personalia. Kreditering gjøres også via Klarna. Vi godtar kun ubrukte varer i retur. Du har som kunde 14 dager på å gi beskjed om retur, og ytterligere 14 dager på å sende varene i retur.

Dinebildeler.no – hvis bilen fikk velge.