Om oss

 
Norsk butikk - norsk lager

DineBildeler.no er en norsk nettbutikk med originale slitedeler til din bil. Vi har norsk lager med svært bredt utvalg. Som kunde hos oss er du sikret en trygg norsk handel og en fast lav frakt på kun 95,- kr. Dinebildeler har gode priser og leverer raskt. Med kortreiste originaldeler er vi førstevalget hvis bilen fikk velge.

 

Bildeler

Vi disponerer et stort lager i Oslo. Her fører vi et svært bredt vareutvalg av slitedeler. Vi selger kun originale deler. Du skal nemlig være trygg på at delen du bestiller er fra merkevaren som opprinnelig sitter i bilen din. Vi fører slitedeler til de aller fleste bilmerker. Og siden vi har norsk lager muliggjør det rask levering og en trygg handel for deg.

 
Historie

Dinebildeler.no ble opprinnelig lansert i 2014. Etter noen gode år med nettsalg har vi nå omstrukturert. Dinebildeler.no ble lansert på nytt i 2021 av samme eier. Vi står nå trygt på en ny plattform for å kunne yte deg som kunde best mulig service. Dinebildeler viderefører arven fra den opprinnelige nettbutikken, med trygg norsk handel og bredt utvalg til gode priser.

Dinebildeler.no – hvis bilen fikk velge.